fbpx

Termeni și condiții

1. Termeni și condiții

Folosirea website-ului www.duramaxtoys.ro presupune acceptarea termenilor și condițiilor prezente de către persoanele fizice și/sau juridice, denumiți în continuare clienți/vizitatori.

2. Date companie

Denumire firmă : SC DURAMAX BISTRITA SRL

nr. J6/ 764/2018     

CUI: RO39574890     

Sediul social: Bistrita , str. Aviator Mihai Bebecariu nr.6, bl.3, sc.1, ap.3

Punct de lucru: Arad, str. Antoniu Czigler, nr.8

3. Proprietate

Utilizarea site-ului www.duramaxtoys.ro (incluzând vizitarea și cumpărarea produselor) implică acceptarea anumitor termeni și condiții de utilizare.

Vizitarea sau cumpărarea produselor de pe site-ul www.duramaxtoys.ro implică în mod automat, acceptarea acestor termeni și condiții. De asemenea, folosirea oricăror alte servicii curente sau viitoare furnizate de SC DURAMAX BISTRITA SRL, implică acceptarea acelorași termeni și condiții. Întregul conținut al site-ului www.duramaxtoys.ro este proprietatea exclusivă a SC DURAMAX BISTRITA SRL conform legilor privind drepturile de proprietate intelectuală. Folosirea fără acordul SC DURAMAX BISTRITA SRL a oricăror elemente aparținând site-ului www.duramaxtoys.ro se pedepsește conform legilor în vigoare. Societatea NU conferă dreptul utilizatorului de a modifica parțial sau integral site-ul web, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, vinde sau exploata site-ul în orice altă manieră fără acordul în scris al SC DURAMAX BISTRITA SRL.

Conținutul prezentului site, inclusiv, dar fără a se limita la logo, reprezentări stilizate, simboluri, imagini, bannere, conținut texte și altele asemenea, sunt proprietatea exclusivă a SC DURAMAX BISTRITA SRL și a partenerilor săi. Este nepermisă copierea, distribuirea, publicarea, modificarea, completarea, utilizarea, expunerea, includerea, legarea, transmiterea, îndepărtarea însemnelor, fotografiilor, imaginilor, bucăților de text, afișarea, vinderea, etc, a conținutului, datelor, informațiilor, fotografiilor sau altor informații găsite pe site, fără permisiunea expresă acordată în scris de către societate.

Niciun Client nu dobândește, prin utilizarea și accesarea site-ului vreun drept sau vreo licență de utilizare a vreuneia dintre informațiile de pe site. Niciun client nu are dreptul de a utiliza un dispozitiv automat sau manual pentru a monitoriza materialele disponibile pe site. 

4. Confidențialitatea și protecția datelor cu caracter personal al clienților noștri, denumiți în continuare persoane fizice sau juridice

Clientul are obligația de a păstra confidențialitatea asupra informațiilor despre care a luat la cunoștință cu ocazia accesării și utilizării site-ului, precum și cu ocazia comunicărilor transmise pe parcursul înregistrării, autentificării, plasării și onorării comenzilor și alte asemenea aspecte în legătură cu utilizarea site-ului. Clientului îi este interzis să dezvăluie către terți raporturile sale cu SC DURAMAX BISTRITA SRL, fără consimțământul expres al societății, oferit în prealabil în scris.

 

Transmiterea de către client de informații sau materiale prin intermediul acestui site, ne oferă acces nerestricționat și irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afișa, modifica, transmite și distribui aceste materiale sau informații. 

 

Compania SC DURAMAX BISTRITA SRL pune un accent ridicat asupra protecției datelor cu caracter personal și confidențialitatea clienților săi. Prin acesarea site-ului și a produselor noastre, www.duramaxtoys.ro prelucrează datele dvs. cu caracter personal necesare îndeplinirii scopurilor pentru care aceste date au fost solicitate și stocate. Informațiile complete legate de protecția și prelucrarea datelor dvs. le găsiți în Politica de Confidențialitate.

5. Informații legate de produse și prețurile afișate pe www.duramaxtoys.ro

Prețurile din cadrul site-ului www.duramaxtoys.ro sunt afișate în RON. Prețurile afișate sunt valabile la momentul accesării paginii unde acestea sunt afișate, SC DURAMAX BISTRITA SRL  rezervându-și dreptul de a le modifica oricând, fără niciun preaviz sau notificare.

Prin efectuarea unei comenzi pe acest magazine online vă obligați irevocabil să plătiți contravaloarea produselor comandate.

În acest sens vă informăm că, în cadrul procedurii de înregistrare a comenzilor dumneavoastră, la plata cu, cardul de credit veți fi redirecționați către site-ul precesatorului nostru de plăți în vederea colectării datelor necesare plății.

Transmiterea de către client de informații sau materiale prin intermediul acestui site, ne oferă acces nerestricționat și irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afișa, modifica, transmite și distribui aceste materiale sau informații. 

 

Compania SC DURAMAX BISTRITA SRL pune un accent ridicat asupra protecției datelor cu caracter personal și confidențialitatea clienților săi. Prin acesarea site-ului și a produselor noastre, www.duramaxtoys.ro prelucrează datele dvs. cu caracter personal necesare îndeplinirii scopurilor pentru care aceste date au fost solicitate și stocate. Informațiile complete legate de protecția și prelucrarea datelor dvs. le găsiți în Politica de Confidențialitate.

6. Contul meu și înregistrarea contului de utilizator

Pentru a efectua comenzi pe www.duramaxtoys.ro nu este necesară crearea unui cont de utilizator, comenzile putând fi efectuate ca și vizitator. În cazul în care doriți să vă creați un cont de utilizator, acest lucru se va face foarte ușor completând pașii necesari afișați pe site, la secțunea Contul meu. Menționăm că sunteți pe deplin responsabil pentru păstrarea în siguranță a parolei de acces precum și a oricărei informații privind înregistrarea, autentificarea și contul.

Sunteți pe deplin responsabil pentru orice comandă și/sau plată efectuată prin utilizarea site-ului nostru din contul dumneavoastră.

7. Plăți efectuate pe www.duramaxtoys.ro și produse afișate

SC DURAMAX BISTRITA SRL, face tot posibilul să ofere clienților săi o descriere detaliată asupra produselor afișate și comercializate pe www.duramaxtoys.ro, dar nu garantează că descrierea produselor sau orice alt conținut al site-ului www.duramaxtoys.ro  este completă sau total lipsită de erori. SC DURAMAX BISTRITA SRL nu își asumă responsabilitatea pentru nici un tip de pierderi cum ar fi: pierderi de date, profituri pierdute, imposibilitatea de a utiliza datele de pe acest site, modificări fără anunțarea în prealabil ale datelor, prețurilor sau structurii site-ului.

Clientul are obligația de a opta pentru modalitatea de plată aleasă mai înainte de plasarea comenzii, prin bifarea opțiunii corespunzătoare, conform pașilor de plasare a comenzii.

8. Reclamații

Orice nemulțumire legată de accesarea, utilizarea, înregistrarea pe site-ul nostru, efectuarea unei comenzi, aspecte legate de comanda efectuată și alte asemenea, ne va fi comunicată direct, fie telefonic, la numărul de contact afișat pe site sau prin email la adresa contact@duramaxtoys.ro.

Nemulțumirea dvs va fi înregistrată și veți primi un răspuns în scris, pe adresa de email menționată cu ocazia aducerii la cunoștința noastră a nemulțumirii dvs, în termen de cel mult 7 zile lucratoare.

9. Modificări aduse site-ului și/sau Termenilor și Condițiilor

SC DURAMAX BISTRITA SRL își rezervă dreptul, de a efectua schimbări în orice moment cu privire la conținutul site-ului www.duramaxtoys.ro, politica, termenii și condițiile de utilizare, fără a fi necesară o notificare prealabilă către utilizatori în acest sens, desi vom fi atenți să anunțăm clienții despre aceste modificări. În cazul în care utilizatorul nu este de acord cu aceste Termeni și Condiții, va înceta utilizarea prezentului site, continuarea utilizării site-ului reprezintă acceptarea Termenilor și Condițiilor prezente.

10. Greșeli de editare

Prezența produselor pe site nu garantează existența lor în stoc. Deși depunem eforturi pentru publicarea corectă a informațiilor, actualizarea stocurilor, actualizarea prețurilor și corectarea erorilor, oricând este posibil să existe informații incorecte în site. În cazul în care o comandă plasată online conține o astfel de eroare, clientul va fi contactat, iar comanda va fi anulată. Orice plată autorizată pentru acea tranzacție va fi anulată, iar banii vor fi restituiți.