fbpx

LIVRARE

Orice comandă plasată prin intermediul site-ului www.duramaxtoys.ro  are valoare contractuală și presupune acceptarea termenilor și condițiilor de utilizare.

Livrarea se face în termen de 2 – 4 zile lucratoare oriunde in tara , din momentul confirmării comenzii.

Excepție fac perioadele cu volum foarte mare de comenzi, unde termenul de livrare va suferi modificări  (de exemplu perioada Black Friday , Crăciun )

Prețul pentru livrarea prin curier este de 15 RON TVA inclus, pentru colete de maxim 10 kg.

În cazul coletelor ce depășesc 10 Kg, se va percepe o taxă de 1 Ron pentru fiecare kg suplimentar.

Pentru localități în afara rețelei de curierat la costul de livrare se va adăuga taxa pentru kilometri suplimentari 0.9 Ron / kilometru .

Anularea comenzilor online se face telefonic sau prin e-mail trimis pe adresa contact@duramaxtoys.ro .

În funcție de numărul produselor comandate, o comanda poate avea mai multe livrări associate, dar indiferent de numărul acestora taxa de transport se va percepe o singură dată.

Factura fiscală va fi trimisă în format electronic pe adresa de e-mail furnizată. Clientul poate solicita oricând la un moment ulterior factura în format tipărit, semnată și ștampilată.

RETUR

Puteti returna produsele de care nu sunteti multumiti la fel de usor precum le-ati achizitionat.

Aveti drept de retur timp de 14 zile calendaristice, incepand cu ziua in care v-a fost livrata comanda.

Trimiteti-ne un email la adresa contact@duramaxtoys.ro cu  produsele pe care vreti sa le returnati. Va vom contacta si va vom oferi ajutorul necesar.

Impachetati produsul fara a lipi, dumneavoastra sau curierul, etichetele de transport direct pe produs sau pe ambalajul produsului (puneti produsul intr-o punga sau un colet si pe colet lipiti eticheta). Daca produsul sau cutia produsului ajunge la noi cu etichete lipite pe el veti fi responsabil pentru diminuarea valorii produsului.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele si documentele care l-au insotit  intacte si cu toate accesoriile / cadourile cu care a fost livrat.) CU OBLIGATIA SUPORTARII CHELTUIELILOR DE TRANSPORT OCAZIONATE CU LIVRAREA PRODUSULUI.

Daca ati cumparat mai multe produse de acelasi fel si vreti sa le returnati pe toate, asigurati-va ca doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se accepta doar daca sunt sigilate.

Nu se accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate, cele care prezinta urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice, produsele carora le lipsesc accesorii.

Produse de tip comanda speciala (indiferent de categorie) nu pot fi returnate.

Returnarea produsului trebuie facuta prin intermediul unei firme de curierat rapid aleasa de client, exceptie Posta Romana, conform O.U.G Nr.34/2014 Articolul 6, litera I.

Rambursarea contravalorii NUMAI a  produsului se va face in cel mult 14  zile de la receptia produsului returnat.

Daca ati platit online, cu cardul, returnarea banilor se va face in contul din care a fost efectuata plata.

Daca ati platit ramburs, la curier, returnarea banilor se va face intr-un cont indicat .

Limitarea dreptului la retur

Compania SC Duramax  SRL isi rezerva dreptul de a limita serviciul “Retur produse in 14 zile” in cazul unor retururi repetate sau in cazul unor urme vizibile de uzura a produselor, indiferent de tipul produsului returnat.

Consumatorul va fi informat printr-o notificare scrisa, apel sau prin posta electronica, atunci cand se constata un comportament incorect.